Skip to main content

SPORTSKI KINOLOŠKI KLUB RIJEKA

O

Sportski kinološki klub Rijeka osnovala je 1979. godine nekolicina riječkih kinologa i entuzijasta. Klub je godinama bio prepoznatljiv po sportskoj i radnoj kinologiji, no ubrzo je proširio djelatnost i uz vlasnike sportskih počeo okupljati i vlasnike lovnih pasmina.

Zahvaljujući svojoj aktivnosti, redovitim okupljanjima i izdavanju klupskog Biltena ubrzo je po broju članova postao najveći kinološki klub u Primorsko-goranskoj županiji što je ostao i dan danas.

becivi-pac

Klub okuplja u svojim redovima poznate i međunarodno priznate kinologe, kinološke suce, uzgajivače i izlagače. Psi uzgojeni i u vlasništvu naših članova redovito učestvuju na raznim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu te osvajaju titule i na najvećim izložbama.

Na posljednjoj Europskoj i Svjetskoj izložbi ostvareni su zapaženi rezultati i plasmani pasa naših članova na koje smo vrlo ponosni.

Od 2014. godine SKK Rijeka je opet počeo s organizacijom dvije Međunarodne izložbe pasa CACIB Rijeka s kojima, sad već tradicionalno, započinje kinološka izložbena sezona u Hrvatskoj.

SKK RIJEKA

ČINJENICE

35+ godina postojanja

Osnovani smo 1979. godine i najveći smo klub u PGŽ

Međunarodno priznati kinolozi

Imamo poznate i međunarodno priznati kinolozi.

Međunarodne izložbe

Naš klub organizira međunarodne izložbe.

IMATE DODATNA


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite dodatne informacije, slobodno nam se javite.